200

Keer bekeken

0.80

500

Keer bekeken

1.30

1000

Keer bekeken

2.10

2000

Keer bekeken

3.70

5000

Keer bekeken

7.60

10000

Keer bekeken

12.90

20000

Keer bekeken

23.90

50000

+

Keer bekeken

48.90
Ogenblik

Onmiddellijk starten

Directe bezorging

Blijvend

Echt kijken

Geleidelijk

Onmiddellijk starten

Geleidelijke levering

Blijvend

Echt kijken

Nu kopen Instagram Keer bekeken

Het kan frustrerend zijn om door de stress te gaan van het maken van een berichten op Instagram en te zien dat het niet de aandacht krijgt die het verdient. Als merk, individu of bedrijf moeten uw Instagram-berichten zoveel mogelijk mensen bereiken om een impact te maken en alle beschikbare opties hebben uitgeput. Zie uw reputatie en geloofwaardigheid evenals uw merkherkenning aanzienlijk toenemen - laat uw weergaven naar nieuwe hoogten stijgen op een van 's werelds beroemdste en meest vitale social media-platforms!

De beste manier om ervoor te zorgen dat je video binnen korte tijd zoveel mogelijk aandacht krijgt, is door Instagram keer bekeken te kopen.


Instagram is gewoon het beste sociale mediaplatform voor merkherkenning. Het wordt beschouwd als de kolossale sociale media voor het delen van foto's voor zowel consumenten als merken - Instagram-gebruikers delen maar liefst 95 miljoen foto's en video's per dag!

Een ander interessant punt is dat de gemiddelde leeftijd van Instagram volgers steeds jonger wordt -18- tot 29-jarigen zijn momenteel de meest actieve Instagram volgers en gebruikers - en zij zijn ook de kopers en leiders van morgen. Creëer uw merk, creëer bewustzijn! Het enige wat u hoeft te doen is meer keer bekeken krijgen op Instagram, de populairste app voor het delen van video's.

Een hoog kijkcijfer betekent dat mensen geïnteresseerd zijn in je video, of dat ze hem interessant genoeg vinden (dit is niet altijd het geval); vandaar Instagram's algoritme stelt de video voor aan andere gebruikers zodat zij kunnen zien wat anderen zien.

Alleen de keer bekeken van Instagram-video's tellen toont keer bekeken van de mobiele app aangezien de dienst nog niet beschikbaar is in de webversie. Dit betekent dat alleen keer bekeken van gebruikers die de mobiele app gebruiken in het aantal keer bekeken worden weergegeven en niet de weergaven van de webbrowser.

Een populaire Instagram-video heeft zoveel voordelen: directe monetarisatie, een groter bereik voor de poster, meer volgers, en vele andere.

En als je je hebt afgevraagd of het een goed idee is om keer bekeken te kopen, ja dat is het, en het is veilig en zeker; keer bekeken zijn van echte mensen.

Geen gedoe!
Geen tijd verspillen!
Volledig gegarandeerd!
Voordelig pakket!

Waarom zou je Instagram keer bekeken moeten kopen?

Het is een goed idee om Instagram keer bekeken te kopen om het bereik en de populariteit van je video te vergroten. Een video met een hoog aantal views komt je op zoveel manieren ten goede, hetzij als individu:

  • in de hoop om online populariteit te verhogen,
  • die een betekenisvolle boodschap wil verspreiden of
  • die een influencer wil worden en betaald wil worden door te adverteren voor merken
  • als een merk dat een breder publiek wil bereiken en het vertrouwen wil vergroten met het hoge aantal keer bekeken, of als een bedrijf dat nieuwe markten wil verkennen, nieuwe producten wil introduceren, of de populariteit van een bestaand product wil verbeteren.

Het kopen van Instagram keer bekeken betekent dat je video populair wordt. Door het ontwerp van Instagram's algoritme 2021 - 2022, zal uw populaire video worden voorgesteld aan andere gebruikers van waaruit u meer organische keer bekeken krijgt, houdt van en uw doelgroep te bereiken.

Kopen Instagram standpunten keer bekeken onmiddellijke levering

Ben je ervan overtuigd dat je keer bekeken moet kopen? Uw keer bekeken worden onmiddellijk geleverd, binnen vijf minuten na aankoop, en uw video aantal schiet omhoog onmiddellijk.

Het is aangeraden om keer bekeken te kopen voor recente video's en onmiddellijk nadat je ze gepost hebt, te beginnen met een hoog momentum. Dit zal de interesse van mensen meer wekken bij het zien van een nieuwe video met een hoog aantal keer bekeken dan een oude video waarvan het aantal keer bekeken plotseling omhoog schiet, en gebruikers zouden sceptisch kunnen worden en aannemen dat er meer is dan je op het eerste gezicht zou denken.

Hoe Instagram keer bekeken te kopen

Om Instagram keer bekeken voor uw video's te kopen, volgt u de eenvoudige stappen hieronder, en uw keer bekeken zullen binnen een korte tijd op uw account verschijnen.

  1. Selecteer het aantal keer bekeken die u wilt kopen. Er zijn opties variërend van zo laag als 200, 500, 1000 keer bekeken om zo hoog als 50 000, 100 000, 200 000, 500 000 keer bekeken. Kies uit de opties, afhankelijk van de prioriteit van de video en de grootte van het doelpubliek.
  2. Vul uw gebruikersnaam en e-mail in het daarvoor bestemde vak in. De gebruikersnaam die u opgeeft moet ten minste één recent bericht hebben.
  3. Betaal voor de keer bekeken met je PayPal. Je Instagram-account en PayPal zijn beide veilig wanneer je onze diensten gebruikt.
  4. Sluit uw betaling af en zie de keer bekeken geleverd binnen 5 minuten na betalingsbevestiging.
  5. Ook worden keer bekeken niet meer afgeschreven nadat de dienst is verleend.

Kies het door u gekozen waardepakket

Bevestig de betaling via onze betalingsgateway

Kijk hoe je meningen omhoog gaan en je winsten omhoogschieten!